Expansiune



 

A fost initial o idee.
O companie de consultanta financiara independenta cu concepte individuale pentru clienti multumiti - o idee simpla cu un succes imens - a luat nastere in 1970 in Koln.




Ideea a avut succes.
Prin oferirea clientilor concepte individuale pentru planificarea financiara a vietii, ideea OVB a avut succes in 14 tari. Peste 18.000 de consultanti financiari activeaza la nivel european in slujba clientilor firmei.




Succesul in Romania.
Din anul 2002 OVB este prezent si in Romania. Astfel clientii romani beneficiaza de o experienta de peste 40 de ani in domeniul financiar si compania creste zilnic.




Aceasta este sansa ta!
In urma nevoii crescute de consultanta financiara, dorim sa crestem numarul birourilor noastre in zona Cluj, cu telul ca in urmatorii 5-7 ani sa avem cate un birou OVB in fiecare oras important pe o raza de 200 km in jurul Clujului. Pentru asta si cautam persoanele care sa conduca viitoarele birouri.
Daca doriti sa aflati mai multe despre posibilitatile pe care le ofera compania noastra si cautati o noua provocare in viata, ne bucuram sa discutam cu dvs.
Fiecare om are dreptul la succes!


No comments:

Post a Comment