Paşi în carieră



Cum ar putea arăta cariera dvs. la OVB puteţi vedea în următorii patru paşi:

arrow Primul pas în carieră - Luaţi iniţiativă!
Vă plac provocările, dar actuala activitate nu vă oferă nici perspective, nici prea multe lucruri palpitante? Un lucru e clar: aveţi nevoie de o schimbare!
Dar pentru a ajunge sus de tot aveţi nevoie de partenerul potrivit. Pentru aceasta faceţi-vă timp, căutaţi în linişte şi comparaţi:
  • Cine vă oferă anturajul profesional optim?
  • Ce companie oferă siguranţă şi are succes?
  • Cine are un concept convingător de formare şi oferă formare continuă cu un obiectiv definit?
Credem că OVB este competitivă în privinţa tuturor acestor aspecte. Aşadar, faceţi primul pas şi veniţi la OVB!

arrow Al doilea pas în carieră - Startul la OVB
Felicitări, acum aparţineţi de o mare companie, aparţineţi de OVB! La începutul carierei dumneavoastră veţi învăţa timp de nouă luni. În această perioadă aflaţi cele mai importante lucruri pentru a putea stăpâni cu brio viitoarele sarcini şi provocări:
La început adunaţi experienţe legate de oferta de produse, însoţiţi consultanţii OVB la client şi faceţi cunoştinţă cu propriile dvs. şanse de carieră.
În continuare, traineri interni şi externi vă vor preda alte cunoştinţe de specialitate. Va fi vorba de cursuri de specialitate şi training-uri în domeniile: asigurări, investiţii de capital, economii pentru construcţii, consultanţă conceptuală, dezvoltarea personalităţii, vânzări şi management.

arrow Al treilea pas în carieră - Extinderea succesului.
Aţi învaţat deja multe. V-aţi serbat deja primele succese impresionante. Ca să vă menţineţi succesul şi în viitor trebuie să deveniţi şi mai bun. Vă însuşiţi o vastă cunoaştere de specialitate pentru a vă putea pune în practică cunoştinţele fără probleme. Pentru a vă asigura posibilităţi ideale de învăţare în această fază a formării dvs. continue, cea mai dificilă şi mai plină de ambiţii, OVB a înfiinţat o "Corporate University". In colaborare cu Institutul Humanlogix AG din St. Gallen, Elveţia şi o echipă de profesori renumiţi de la universităţi recunoscute pe plan internaţional, OVB vă oferă standarde de formare de cel mai înalt nivel, unitare la nivel european, precum şi perspective excelente de carieră.

arrow Al patrulea pas în carieră - Atingeti treptele superioare de carieră!
La OVB dezvoltarea profesionala este încununată de atingerea nivelului de management. Pentru a putea ocupa aceasta poziţie de vârf la OVB, aţi arătat că succesul dumneavoastră profesional este durabil şi că dispuneţi de cunoştiinţele necesare de management. Tocmai acum e momentul să continuaţi să vă perfecţionaţi. Noi vă susţinem in acest sens: vă oferim o excelentă pregătire pentru manageri. Astfel veţi fi în măsură să conduceţi strategic şi vizionar o structură numeroasa de colaboratori.


No comments:

Post a Comment