Recruiting


Ceea ce facem cu placere, facem bine.
Munca si viata: pentru multi oameni, între aceste doua domenii exista o mare diferenta. Însa cei care se bucura de adevarat succes si de fericire stiu ca numai o sarcina îndeplinita cu placere poate fi o sarcina îndeplinita bine. Si, în ultima instanta, acestia sunt oamenii care ajung departe – indiferent daca este vorba de referenti de specialitate sau de cadre de conducere.

Succesul la nivel european al societatii OVB se bazeaza pe principii clare: calificare optima a angajatilor, un continuu proces de formare si perfectionare la cel mai înalt nivel calitativ, ca si idei, produse si servicii de avangarda.
Daca sunteti si dumneavoastra de parere ca placerea si succesul profesional fac parte integranta din viata, atunci este timpul sa includeti OVB în planurile dumneavoastra de viitor.

Deveniţi lider!
Există mii de motive pentru a alege o carieră la OVB, iata doar cateva:
  • Noi am fost primii care am oferit individual şi independent consultanţă pentru bugetele private privind asigurarea viitorului, asigurarea de risc şi consolidarea averii.
  • Fiind una dintre primele companii de servicii financiare am urmat consecvent drumul spre Europa, iar azi suntem lider de piaţă în multe ţări.
  • Suntem prima companie de servicii financiare care a dezvoltat şi pus în aplicare un sistem de calificare allfinanz unitar la nivel european şi obligatoriu pentru toţi colaboratorii.
Calificarea se compune din urmatoarele trepte succesive:
- Calificarea de baza
(transmiterea de informatii de baza despre OVB si despre piata financiara)
- Perfectionare
(seminare pentru aprofundarea cunostintelor din domenii ca asigurarea în timp a capitalului, investitiile de capital, economiile pentru constructii, dezvoltarea personalitatii, si multe altele)
- Calificare ca "Certified Financial Consultant" [consultant financiar atestat] (largirea domeniului de competenta personala si de specialitate, cu certificat international de la St. Gallen.)
- Calificare ca "Certified Financial Manager" [manager financiar atestat] (seminare intensive cu posibilitati de calificare în management-ul strategic la nivel înalt)
- Seminare specializate (Cursuri si cursuri intensive, destinate familiarizarii angajatilor cu cele mai recente tendinte de pe piata, ca si pregatirii lor profesionale la cel mai înalt nivel posibil.)
Avem încredere în capacitatea dumneavoastra – iar clientii nostri profita de pe urma ei în aceeasi masura ca si dumneavoastra.

A sosit timpul sa priviti înainte: decideti-va în favoarea unui numar sporit de sanse si perspective de viitor si solicitati aici informatiile necesare! Sau oferiti-va serviciile – chiar aici!

 

Veniţi la noi şi deveniţi un lider.
La OVB Allfinanz Cluj-Napoca.

 

 

Suntem activi pe piața financiară încă din 1970, fiind printre cele mai mari și cele mai vechi companii de profil din Europa. Acum ne extindem activitatea în Cluj! Ce cautam? - Persoane tinere si dinamice, cu vârsta între 20 - 35 ani - Atitudine pozitiva - Seriozitate - Dorinta de afirmare, dezvoltare personala si profesionala Ce oferim? - Echipa tânara si dinamica - Posibilitati de avansare si dezvoltare profesionala rapida - Scolarizare gratuita - Program de lucru flexibil 

Daca sunteti in cautarea unei activitati care sa va aduca siguranta pe termen lung in domeniul serviciilor financiare, unde sunteti in mod corect remunerati pentru performanta depusa si va face placere sa lucrati cu oamenii, trimiteti un cv pe email sau fax si asigurati-va sansa dvs! Scolarizare gratuita - piata in continua crestere ofera siguranta pe termen lung - de la incheierea contractului posibilitatea garantata de cariera - remunerare peste medie - atmosfera placuta de munca in echipa! 

No comments:

Post a Comment